## **Bell Schedule**

2023-2024

PERIOD	START TIME	END TIME	TOTAL TIME
<b>1</b> st	8:10 AM	9:00 AM	50 min
2nd	9:04 AM	9:50 AM	46 min
3rd	9:54 AM	10:45 AM	51 min Announcements
<b>4</b> ,th	10:49 AM	11:35 AM	46 min
<b>5</b> ւհ	11:39 AM	1:15 PM	90 min
A Lunch	11:35 AM	12:05 PM	30 min
B Lunch	12:10 PM	12:40 PM	30 min
C Lunch	12:45 PM	1:15 PM	30 min
<b>6</b> <sup>th</sup>	1:19 PM	2:05 PM	46 min
<b>7</b> <sup>th</sup>	2:09 PM	2:55 PM	46 min
<b>8</b> th	2:59 PM	3:50 PM	51 min

3<sup>rd</sup> Period- Announcements, ADA attendance Attendance: First 10 minutes of each class

## Pep Rally Bell Schedule

2023-2024

PERIOD	START TIME	END TIME	TOTAL TIME
1st	8:10 AM	8:55 AM	45 min
<b>2</b> nd	8:59 AM	9:40 AM	$41~\mathrm{min}$
3rd	9:44 AM	10:25 AM	41 min
<b>4</b> ,th	10:29 AM	11:10 AM	41 min
<b>5</b> ւհ	11:14 AM	12:50 PM	90 min
A Lunch	11:10 AM	11:40 PM	30 min
B Lunch	11:45 PM	12:15 PM	30 min
C Lunch	12:20 PM	12:50 PM	30 min
<b>6</b> <sup>th</sup>	12:54 PM	1:35 PM	41 min
<b>7</b> <sup>th</sup>	1:39 PM	2:20 PM	41 min
<b>8</b> th	2:24 PM	3:04 PM Do not release students until they are called out.	40 min
Pep Rally	3:20 PM	3:50 PM	30 min